Projects AbroadProjects Abroad

Forsikring

Som verdens ledende internasjonale organisasjon for frivillig arbeid tar Projects Abroad de frivilliges sikkerhet og velferd svært alvorlig.

Dette er grunnen til at vi samarbeider med Endsleigh Insurance, en spesialist innen reiseforsikring og medlem i det internasjonale Zurich Insurance Group, for at de skal tilby forsikring som dekker våre frivillige under oppholdet.

Frivillige under 66 år

Forsikring er inkludert i prosjektprisen og dekker deg gjennom hele prosjektet. Til forskjell fra vanlige reiseforsikringer er denne forsikringspolisen skreddersydd spesielt for frivillig arbeid.

Forsikringen dekker:

  • Medisinske og akutte reiseutgifter
  • Bagasje og personlige eiendeler
  • Ulykker
  • Ansvarsforsikring
  • Avbestilling og forkortelse av prosjekt
  • Rettshjelp

Med forbehold om begrensninger og egenandeler.

Last ned og les den fullstendige forsikringspolisen, og detaljene om hva forsikringen dekker, samt en liste over begrensninger.

Merk at du må rapportere om allerede eksisterende medisinske forhold, som ikke dekkes av denne forsikringen.

Vår forsikring er opperativ med en gang du har betalt hele summen for prosjektet ditt, og den dekker datoene du har valgt for ditt prosjekt.

Forsikringen vil også dekke flyreisen din til og fra, så lenge dette er innenfor de datoene du har valgt for prosjektet ditt.

Hvis du planlegger å reise på egen hånd før eller etter prosjektet ditt anbefaler vi at du utvider forsikringen, slik at du er dekket av den samme forsikringen under denne perioden også.

Frivillige på 66 år og eldre

Vår standard forsikring dekker dessverre kun frivillige under 66 år. Dersom du er, eller kommer til å bli 66 år eller eldre når du deltar på prosjektene våre, må du ordne med din egen forsikring og sende oss detaljene om denne før du reiser hjemmefra. I slike tilfeller tilbyr vi å forlenge prosjektet med én ekstra dag for hver 2. uke du har bestilt for.

Vennligst kontakt oss dersom du har noen spørsmål angående forsikring.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲