Projects AbroadProjects Abroad

Lisa Stockley - Barn & Ungdom i Kambodsja

Oslo-jenta Lisa jobbet frivillig med barn i Kambodsja

Barn & Ungdom i Kambodsja

Som tenåring så ønsket Lisa Stockley å reise ut som frivillig, men fant aldri tid til å gjøre det. Nylig bestemte hun seg endelig for å reise med Projects Abroad til Kambodsja for å jobbe frivillig med barn i 2,5 måned. -Jeg valgte Projects Abroad fordi det er en velorganisert organisasjon, og jeg valgte Kambodsja fordi familie og venner som tidligere har besøkt Kambodsja anbefalte det som reisemål.

Som frivillig på VCAO, et senter for barn, hjalp Lisa til med å aktivisere barna og å undervise de i engelsk. Det var utfordrende oppgaver, men Lisa likte å undervise i engelsk og å leke med barna i deres pauser. Hun fikk også være med de ansatte på senteret ut for å dele ut mat til familier i slumområder i Kambodsja.

Barn & Ungdom i Kambodsja

Jeg føler at når et barn lærer seg noe nytt fordi jeg brukte tid på å forklare noe for dem, så er det et skritt i riktig retning av å lære seg engelsk. Å få barna til å smile og le, og å gjøre hverdagene deres litt bedre motiverte meg også til å gjøre en god jobb for disse barna, sier hun.

Lisa lærte også mye selv i løpet av oppholdet sitt. –Jeg har blitt bedre til å snakke foran en forsamling, jeg har blitt mer tålmodig, og jeg fikk brukt fantasien min til å lage noe nytt sammen med barna.

Barn & Ungdom i Kambodsja

Lisa vurderer å ta en Master i Menneskerettigheter, og da er oppholdet hennes i Kambodsja en viktig erfaring, siden menneskerettigheter fremdeles er et vanskelig tema i Kambodsja. – Det har vært en spennende opplevelse å bo i et land som er så annerledes enn mitt eget.

Hennes råd til framtidige frivillige er å være forberedt på det meste, og forvent at ting vil være veldig annerledes. På engelsk, expect the unexpected!

Lisa Stockley

Tilbake til Frivillige forteller

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter

Subscribe by RSS

Volunteer Stories Feed
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲