Projects AbroadProjects Abroad

Internasjonalt fellesskap

Vi har alltid mange frivillige på våre destinasjoner. Størrelsen på vår organisasjon gjør at det alltid vil være andre frivillige rundt deg. Du vil ikke føle deg alene på noen av våre prosjekter. Vi forsøker å plassere frivillige i nærheten av hverandre slik at dere enkelt kan møtes på ettermiddagene og i helgene. Kanskje møter du noen andre norske frivillige, men du vil uansett møte frivillige fra mange andre land.

Det er viktig for oss at det frivillige arbeidet er givende, men et opphold med Projects Abroad skal også være gøy. Det sosiale aspektet ved oppholdet er viktig. Vi ønsker at alle våre frivillige blir en del av gruppen, og du vil møte mange mennesker med samme formål som deg med reisen. Gled deg til å møte dem, og ta godt i mot de nye frivillige som ankommer mens du er der.

De fleste av våre frivillige reiser alene, men de blir møtt av våre lokalt ansatte og de andre frivillige på prosjektet så snart de ankommer. Andre reiser sammen med venner, kjæreste eller familie. Vi kan anbefale prosjekter som passer til nettopp deg. Kontakt oss for å få høre mer om hvilke muligheter du har, og for å få svar på spørsmålene dine.


Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲