Projects AbroadProjects Abroad

Lokalt bosted

Vi jobber for at våre frivillige skal få bo hos lokale vertsfamilier. Dette gir deg som frivillig en større mulighet for kulturutveksling, og til å bli en del av lokalsamfunnet.

I Kina, Kambodsja og Vietnam bor de frivillige sammen i leiligheter eller hus, ganske enkelt fordi lokale familier ikke har plass til frivillige i hjemmene sine. På de fleste Natur & Miljøprosjektene våre bor de frivillige sammen med det lokale personalet i en leir på prosjektet siden disse prosjektene ligger for avsides til at det er vertsfamilier i nærheten. Det finnes ikke mange vertsfamilier dypt inne i Amazonas i Peru!

Våre vertsfamilier tilsvarer middelklassefamilier etter lokal standard. Du vil derfor ikke bli innkvartert hos fattige familier i slumområder. Vi tar sikkerheten din svært alvorlig, samtidig som det er viktig at vi har et bærekraftig samarbeid med vertsfamiliene våre. Det betyr at vertsfamiliene våre ikke er økonomisk avhengige av Projects Abroad. De er dermed vertsfamilier fordi de har lyst og ikke fordi de må. Vi tror at dette er den beste løsningen for begge parter.


Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲