Projects AbroadProjects Abroad

Skreddersydde opphold

Vi tilbyr prosjekter innen en rekke ulike kategorier som du står fritt til å velge mellom. Du kan også velge å kombinere flere prosjekter i en eller flere destinasjoner. Det betyr at vi kan tilpasse oppholdet ditt etter dine ønsker, evner og behov, samtidig som vårt hovedfokus er å imøtekomme våre samarbeidsprosjekters ønsker og behov for frivillige.

Dersom du er interessert i ett bestemt land, har du muligheten til å oppleve landet gjennom å arbeide på flere forskjellige prosjekter. Det vil gi deg en dypere kjennskap til landet og kulturen, nettopp fordi du får oppleve det fra flere vinkler.

Kanskje du ønsker å prøve deg på en prosjektkategori i flere land, eller du vil arbeide på tre vidt forskjellige prosjekter i tre land. Det er med andre ord mange muligheter til å sette sammen kombinasjoner av prosjekter og land på akkurat den måten du har lyst til. Vi organiserer fortsatt alt for deg.

Hos Projects Abroad så har vi ikke faste startdatoer, eller faste lengder på oppholdene, så det betyr at du står fritt til å starte reisen når du vil, og å delta så lenge du vil.

Denne fleksibiliteten gir deg mulighet til å oppnå det du ønsker med reisen og det frivillige arbeidet. Du kan få bidra på et bærekraftig prosjekt, få styrket CV-en din, og ikke minst bli tryggere på deg selv.


Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲