Projects AbroadProjects Abroad

Transport

Det skal være få skjulte kostnader når du reiser sammen med Projects Abroad. Derfor dekker vi transport til og fra flyplass i tillegg til kostnader forbundet med transport til og fra prosjektplasseringen.

Ved ankomst: Når du ankommer flyplassen vil du bli møtt av en av våre ansatte (i enkelte tilfeller en ansatt fra et godkjent transportfirma) med et Projects Abroad skilt og gyldig ID-kort. Det er også vårt ansvar å sørge for at du kommer deg vel tilbake til flyplassen ved avreise. Dette gjelder ikke dersom du velger å reise på egen hånd etter at oppholdet ditt på prosjektet er over.

Under oppholdet ditt: Når du reiser med Projects Abroad skal det være få skjulte kostnader å tenke på. Derfor får alle våre frivillige dekket utgifter til transport til og fra arbeidsplassen sin de dagene de jobber.

Ved avreise: Når du har fullført prosjektplasseringen din og du enten skal vende nesen hjemover eller mot en ny destinasjon, vil Projects Abroad stå for transport til flyplassen eller annet avtalt sted.


Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲