You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Det norske kontoret

Projects Abroad har egne ansatte både i landene som sender frivillige ut og i prosjektlandene hvor de frivillige jobber. På det norske kontoret er vi to stykker som jobber. Vi sitter klare for å svare på alt du måtte lure på og for å hjelpe deg i gang med planleggingen av din tur.

Møt våre norske ansatte:

Kristina Moreno Lie-Hagen - Landdirektør Kristina Moreno Lie-Hagen
Landdirektør

Kristina leder det norske kontoret og har jobbet for Projects Abroad siden 2012. Hun har studert sosialantropologi, pedagogikk, prosjektledelse og spansk ved Universitetet i Oslo. Kristina har mer enn 15 års erfaring med formidling av frivillig arbeid og internship. I tillegg har hun reist på kryss og tvers i store deler av Asia, bodd i Ecuador i flere år og har besøkt flere av prosjektlandene våre på det afrikanske kontinentet og i Latin-Amerika. Hun har jobbet frivillig i Ecuador selv og har også erfaring med å reise med barn.

Veronika Reinhaug - Prosjektrådgiver Veronika Reinhaug
Prosjektrådgiver

Veronika ble først kjent med Projects Abroad da hun selv reiste som frivillig til Kenya, noe hun likte så godt at hun søkte på stillingen som prosjektrådgiver da hun var ferdig med en bachelor innen markedsføringsledelse. Nå sitter hun klar på kontoret for å svare på alle dine spørsmål om frivillig arbeid, og har jobbet for Projects Abroad siden 2016. Hun er også ofte å finne på informasjonsmøtene våre og tar gjerne en kopp kaffe på personlige møter på kontoret. Veronika var på utveksling i Hongkong under utdanningen, og benyttet anledningen til å besøke og reise rundt i flere land i Asia.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲