Projects AbroadProjects Abroad

Hva får jeg for pengene mine?

Et prosjekt som samsvarer med dine ønsker, ferdigheter og interesser

De fleste av våre prosjekter er åpne året rundt, og vi kan planlegge prosjektet i henhold til når det passer for deg å reise. Vi arbeider for å sikre bærekraftige prosjekter, som vil gagne både lokalsamfunnet og deg som frivillig. Vi prøver alltid å matche prosjektet med dine personlige ferdigheter, erfaringer og forventninger. Du bestemmer selv når du vil reise, hvor lenge du ønsker å jobbe og hva du ønsker å jobbe med.

Verdifullt arbeid fra dag én

Vi planlegger alt for deg, slik at du ikke kaster bort tid på å fikse småting - når du kommer til prosjektlandet ditt, er alt ordnet på forhånd. Før du ankommer, vil du få vite navnet på partnerorganisasjonen du vil arbeide med, navnet på din overordnede på prosjektet og hva slags arbeid det er forventet at du skal gjøre. Når du ankommer, vil veilederen din instruere deg grundig i din daglige og ukentlige plan.

Bosted

De fleste av våre frivillige bor hos lokale vertsfamilier i nærheten av prosjektene. Et opphold hos en vertsfamilie gir deg en trygg base, og du får et mye bedre innblikk i den lokale kulturen enn du ville gjort som turist på ferie. Vi etterstreber å ha vertsfamilier der minst ett medlem snakker engelsk, men dette er ikke alltid mulig i fransk- eller spansktalende land.

Å bo hos en lokal familie er en av de beste måtene å bli en del av en annen kultur. Alle våre vertsfamilier er nøye utvalgt, og vi foretar kontinuerlige vurderinger av dem, for å sikre at de lever opp til våre forventninger. Våre ansatte er selvfølgelig alltid i nærheten.

På noen destinasjoner, som Kina, Vietnam og Kambodsja, bor de frivillige sammen i egne leiligheter eller hus. Frivillige på natur- og miljøprosjektene bor også vanligvis sammen, i alt fra sovesaler ved stranden i Mexico, til bungalower i den peruanske regnskogen. Her vil en lokal kokk tilberede maten for deg.

Alle måltider

Uansett hvordan du bor, vil vi sørge for at du får tre måltider om dagen, sju dager i uken. Du kan ikke jobbe på tom mage! Til lunsj vil du få mat på prosjektet, du vil få med deg matpakke eller du vil spise sammen med din vertsfamilie eller de andre frivillige dersom dere deler bosted. I noen land vil du få matpenger.

Transport til arbeidsplassen

Alle våre frivillige får dekket utgifter til transport til og fra arbeidsplassen sin de dagene de jobber.

Støtte i utlandet

I alle land har Projects Abroad heltidsansatte, som vil være tilgjengelig fra du melder deg på et prosjekt. Fra du melder deg på, til møtet på flyplassen og introduksjonen til vertsfamilien din og kollegene dine - du vil føle deg som et familiemedlem.

Våre ansatte er på plass 24 timer i døgnet, hvis du har spørsmål eller problemer. Denne støtten er langt mer enn å få et nummer til det lokale politiet eller muligheten til å kontakte noen i kontortiden. Å ha egne ansatte gir en trygghet som vanskelig matches. Prosjektet vil alltid være geografisk nær nok til vårt lokale kontor til at våre ansatte kan komme og se til deg, dersom behovet skulle oppstå.

Forsikring

Reise- og helseforsikring er inkludert i prisen. Du dekkes uansett hvor du er fra og hvor du skal dra. Forsikringen kan utvides til å gjelde andre reiser du skal på ved forespørsel. Det er viktig at du leser retningslinjene nøye, særlig de som går på din nåværende medisinske tilstand, slik at du er sikker på at forsikringen møter dine behov.

Forsikringen dekker fra tidspunktet du har betalt inn hele programprisen din. Hvis du planlegger å reise rundt på egenhånd før eller etter prosjektet, er det mulig å utvide denne forsikringen. 

Utdannet helsepersonell som ønsker å jobbe på et av våre medisinske PRO-prosjekter må sørge for at de har sin egen ansvarsforsikring.

Dessverre dekker vår forsikring kun frivillige opp til 65 år. Frivillige som er 66 år og eldre må derfor sørge for egen reise- og helseforsikring. For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med oss.

Projects Abroad er en oppnevnt representant (493796) for Insurance Consultants International Limited under UK Financial Authority Rules (FSA).

Personlig nettside

Når du blir med Projects Abroad, gir vi deg din egen nettside, "My Projects Abroad". Dette nettstedet gir deg tilgang til massevis av informasjon, inkludert håndbok om landet du skal besøke, detaljerte instrukser om hvordan du kan søke om visum (om nødvendig), en pakkeliste og spesifikke detaljer om vertsfamilien og prosjekt. Du vil også bli invitert inn i egne Facebook-grupper for våre frivillige i ditt prosjektland.

Support før avreise

Fra du søker om å delta på et av prosjektene til Projects Abroad, vil du være i kontakt med en lokal koordinator for det landet du har valgt. Han eller hun vil være i kontakt med deg via e-post og/eller telefon og vil kunne svare på alt du måtte lure på før du ankommer. Denne dialogen er viktig for å sikre at prosjektet passer dine forventninger. Projects Abroad-kontoret i Norge er selvfølgelig også tilgjengelig for å kunne gi deg råd på norsk.

Det sosiale aspektet

Uansett hvilket prosjekt du velger, vil det stort sett alltid være andre frivillige nær deg. Den beste måten å møte dem på er gjennom uformelle arrangementer som våre lokale medarbeidere arrangerer. Dette kan for eksempel være musikkvelder, quiz workshops og liknende.

Selvutvikling & CV

Å jobbe frivillig er et positivt bidrag til menneskene og lokalsamfunnet du jobber med, men det har også en stor effekt for deg selv: det vil påvirke deg og ditt livssyn. Det vil også endre dine fremtidige arbeidsgiveres og universiteter syn på deg.

Å jobbe som utenlandsfrivillig er av universiteter og arbeidsgivere i stadig økende grad sett på som noe svært positivt, og det vil i høy grad styrke din CV. Særlig har våre frivillige hatt et fortrinn på jobbintervjuer! Vår personlige tilnærming til frivillig arbeid sikrer at både den enkelte frivillige og samfunnet i prosjektlandet får maksimalt utbytte av prosjektet.

Alle våre deltakere mottar attest etter oppholdet sitt.

Mulige kombinasjoner av prosjekter og land

Hvis du ønsker å oppleve mer enn ett prosjekt eller ett land, gir vår fleksible struktur deg muligheten til å sette sammen en reise helt etter egen smak. Vi er alltid behjelpelige med å sette sammen en kombinasjon som passer dine kvalifikasjoner og ønsker.

Transport fra flyplassen til ditt bosted

En av våre lokale ansatte vil møte deg på nærmeste flyplass og ta deg med til ditt nye hjem. Vi vil også sørge for transport til flyplassen, når du har fullført prosjektet.

Vil du vite mer? Her kan du lese mer om hvordan pengene dine kommer til nytte.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲