Projects AbroadProjects Abroad

Søk her

Slik søker du

Gå direkte til søknadskjema

Fyll ut søknadsskjemaet så fullstendig som mulig. Det er nyttig for oss å motta ditt passnummer og en referanse, men det er ikke avgjørende informasjon vi trenger for å begynne behandlingen av din søknad.

Send oss gjerne en e-post på info@projects-abroad.no eller ring oss på telefonnummer 23 50 71 20, hvis du har spørsmål før du søker. Våre programmer inkluderer mat, bosted, forsikring og oppfølging av vårt personale både før og etter avreise.

Et depositum på 2500,- NOK må betales inn samtidig med søknaden din. Vi vil da snarest bekrefte at vi har mottatt søknaden din sammen med innbetalt depositum. Depositumet trekkes fra den totale prisen på oppholdet ditt. Her kan du se hele prislisten vår. Vi anbefaler også at du leser igjennom våre regler for endringer og kanselleringer nedenfor.

Etter vi har mottatt søknaden din

Innen 15 dager etter du har sendt inn søknaden din, vil du motta en bekreftelse på at du er godtatt som deltaker på programmet. Nå vil du også motta MyProjectsAbroad innloggingsdetaljer via e-post. Når du logger deg på, vil du få en rekke med nyttig informasjon på din egen side, blant annet:

 • Generell informasjon om ditt reisemål: klima, kultur, lokalt språk m.m.
 • Informasjon om Projects Abroads lokalt ansatte, kontor etc.
 • Link til pedagogisk materiale og aktiviteter (dersom du skal delta på Barn og Ungdom eller Undervisning).
 • Informasjon om forsikringen din.
 • En betalingsoversikt med innbetalingsfrist tre måneder før avreise (eller umiddelbart, hvis det er mindre enn tre måneder til avreise)
 • Regler og betingelser.
 • Tips og råd om reise i din destinasjon
 • Pakkeliste

Informasjon om visum og generell reiseinformasjon vil også bli lastet opp eller tilsendt deg 1-4 måneder før din avreise. Når du mottar denne informasjonen avhenger av ambassader, flyselskaper m.m. Rundt en måned før avreisen din mottar du komplett informasjon om ditt prosjekt og din kommende vertsfamilie.

Lengden på ditt opphold er beregnet fra tidspunktet du reiser fra Norge til tidspunktet du ankommer Norge igjen. For eksempel; hvis du har søkt om å delta i 4 uker, må du sørge for at flybillettene dine holder seg innenfor disse 4 ukene. Dette for å sørge for at forsikringen dekker hele turen din, inkludert reisen fra og til Norge.

Hvis lengden på oppholdet går utover den perioden vi har fakturert deg for, vil vi sende deg en tilleggsfaktura, som dekker oppfølging, kost, losji og forsikring for de overskytende dagene. Prisen er USD 50,- per dag (USD 100,- for Natur og Miljø-prosjektet i Thailand og på Fiji, og Dyrestell i Kina).

Ekstra forsikring kan kjøpes for å dekke eventuelle ekstra dager, for å sørge for at du dekkes for reisen til og fra destinasjonen din. Hvis du ønsker å reise på egenhånd enten i forkant eller i etterkant av prosjektjobbingen din, kan du også velge å kjøpe ekstra forsikring for disse dagene.

Søk her nå

Regler ved endringer og avbestillinger

Hvis du av akademiske eller personlige årsaker blir nødt til å endre på oppholdet ditt (dato, lengde osv.), kan dette normalt bli gjort med ingen eller lave kostnader. Kontakt oss for å diskutere endringen du ønsker. Endringer og avbestillinger må meddeles skriftlig. Dessverre så vil det vanligvis være umulig å unngå kostnader ved en avbestilling. Avbestillingskostnaden avhenger av hvor lenge det er til din opprinnelige ønskede avreisedato, når du meddeler oss din avbestilling:

 • Avbestilling med mer enn 3 måneder til avreisedato: 950,- NOK
 • Avbestilling mellom 2-3 måneder til avreisedato: En tredjedel av den samlede prisen
 • Avbestilling mellom 1-2 måneder til avreisedato: To tredjedeler av den samlede prisen.
 • Avbestilling under en måned til avreisedato: Full pris.

“En måned” på Projects Abroad programmer er definert som en kalendermåned. 

Vennligst merk at hvis du har betalt det samlede beløp, så dekker din avbestillingsforsikring sannsynligvis kun enkelte årsaker til avbestilling. Merk at de overnevnte kanselleringsbestemmelsene gjelder uansett om du søker lengre eller kortere tid i forveien av reisen din enn tre måneder. Innbetalinger gjort mindre enn 3 måneder før avreise er ikke refunderbare.

Hvis du velger å delta på et av våre prosjekter, kan vi ikke forberede deg på alle tenkelige scenarioer. Du vil reise til steder som både vil være eksotiske og uforutsigbare. Livsstil og miljø vil være annerledes enn du er vant til – ikke nødvendigvis dårligere, bare annerledes. Forbered deg på det uventede og les deg opp på lokale skikker og tradisjoner. Sunn fornuft og en god porsjon humor vil hjelpe deg gjennom det meste.

Vi anbefaler at du leser Projects Abroads fullstendige betingelser før du søker.

Projects Abroad er firmanavnet til Projects Abroad Ltd (registrert i England) og Projects Abroad Travel Ltd (registrert i England).

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲