Projects AbroadProjects Abroad

Søk her

Visum, Forsikring og Vaksinasjoner

Gå direkte til søknadskjema

På denne siden får du informasjon om visum, forsikringer og vaksinasjoner. Projects Abroad gir deg veiledning om hvordan du søker visum i de tilfellene det er nødvendig. Alle våre deltakere er dekket av reise- og medisinsk forsikring. Angående vaksinasjoner, så kan vi gi deg uformelle råd basert på egen erfaring, men vi anbefaler at du tar kontakt med helsestasjon, fastlege eller en medisinsk reiseklinikk for korrekt og oppdatert informasjon om aktuelle vaksinasjoner.

Visum

Som frivillig så er det mange land du ikke trenger visum for å reise til. I de tilfellene du trenger visum, så vil vi gi deg tilgang til søknadsskjema for visum, samt råd og veiledning om hvordan du går fram for å søke. Avhengig av hvilket land du skal reise til, så varierer prisen på visum mellom €50 og €150.

Forsikring

Som frivillig med Projects Abroad er du forsikret på ut- og hjemreise, samt hele perioden du er frivillig. Forsikringen dekker medisinsk- og nødtransport, bagasje og personlige eiendeler, penger, ulykke, juridiske kostnader m.m. Husk å lese vilkårene nøye, spesielt når det kommer til allerede-eksisterende medisinske forhold, slik at du er sikker på at forsikringen dekker alle dine behov.

Forsikringen trer i kraft så snart vi har mottatt fullstendig betaling for deltakelsen som frivillig. Det er mulig å forsikre reiser i forkant eller etterkant av oppholdet som frivillig mot en ekstra kostnad.

Forsikringen vår dekker alle deltakere opp til 64 år. Er du eldre enn dette, vil du måtte ordne reiseforsikring på egenhånd.

Her kan du lese mer om reiseforsikringen vår.

Vaksinasjoner

Vi anbefaler deg å ta kontakt med helsestasjon, fastlege eller en reiseklinikk for råd og veiledning om hvilke vaksiner du bør ta før utreise. Siden vi i Projects Abroad ikke er medisinske fagpersoner, blir våre råd om vaksinasjoner og helse kun uformelle tips. Vi anbefaler at du starter vaksineringen minst 4-6 uker før planlagt avreise fra Norge.

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲